Mora Fjalë – spektakël në Shqip.. në Rovereto ITALI …

Me dt 18 nëntor 2023 ore 20:00 në Sala Filarmonica di Rovereto, organizojmë një koncert dedikuar festave të Nëntorit…

Ju ftojmë të shpërndani lajmin dhe ju presim të jeni me ne në këtë ditë për të festuar së bashku ditën e Pavarsise dhe të Flamurit tonë Kombëtarë. Ditën më të shënuara për mbarë popullin Shqiptarë 🇦🇱🥰

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *