Toka Meme Shqiperi

Kendon: Amariliz Percakaj

Teksti: Irma Kurti

Muzika: Aleksander Kolshi

registrazioni e video montaggio: Studio / Artisti Web……….

Première: 20 luglio 2021 ore 20:00 su YouTube. SEGUITECI 🥰

Condividi con i tuoi amici in modo che possiamo seguire e commentare insieme.

Grazie

20 korrik në orën 20:00 mund të ndiqni në YouTube kengen e re Toka Meme Shqiperi me te talentuaren Amariliz Percakaj

Premiere Ndajeni me miqtë tuaj që të mund të ndjekim dhe komentojmë së bashku.

Faleminderit

https://youtu.be/FcSRqRsTZZQ

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *